Välj tillverkning CNC för din produkt

För dig som vill producera en produkt som ej existerar ännu, är det bra att ha ett bra team bakom sig som både kan ge tankar och råd samt göra jobbet åt dig. Oavsett om din produkt ska tillverkas i stål, aluminium eller andra material kan du välja hur du vill gå tillväga. Antingen med fräsning, svarvning av produkter eller tillverkning med CNC maskin som gör att tillverkningen håller hög kvalité till bra prisklass.

Du som kund kommer kunna se hur resultatet blir innan påbörjat arbete, tack vare hjälp av 3D ritningar / modeller och detaljritningar. På så sätt blir det inget fel, då noggrannheten är ytterst viktigt för att kunna se till att du som kund blir nöjd med arbetet. För den produkt som kräver mer elektronik konstrueras produkten så att det ska vara enkelt att lägga till den ”färdiga produkten”.

Var med under hela processen.

Cadson AB är företaget som ger dig en inblick och medverkan under hela utvecklingen av din produkt, från idé till verklighet. Detta gör att du som kund kan känna dig säker ändå från början att produkten blir precis så som du vill ha den. Produkten blir gjord med största noggrannhet, men till bra prisklasser då företaget samarbetar med leverantörer från Asien.

Om det skulle önskas mer arbete på produkten görs det till bra pris hos leverantörerna i Asien, men tillverkning i CNC görs här i Sverige. För kontakt och bokning går du in på hemsidan och kan antingen klicka under fliken ”Kontakta oss” eller gå in på ”Hitta hit”, där du kan hitta både mail och telefonnummer. Kontoret hittar du i Vasastan, Stockholm, om du skulle föredra att titta förbi istället. Du når även dotterbolagen till Cadson på samma adress och kontor.