Sensorstyrd sminkspegel med perfekt belysning

Att få precis rätt ljus när man ska sminka sig hemma kan kännas rent av omöjligt för de allra flesta av oss, antingen är badrummets ljus alldeles för starkt och kommer från helt fel håll, alltså bakifrån eller från sidan och att hitta en spegel med helt rätt belysning i något annat rum kan vara ännu värre då det är för dovt eller även där kommer från fel håll. Många av oss vill dessutom kunna sitta ner skönt i lugn och ro vid köksbordet eller framför tvn när vi lägger vår makeup. Därför är det perfekt att investera i en riktigt bra sminkspegel med belysning så kan man sitta precis vart man vill i hemmet och lägga den perfekta sminkningen till såväl vardag som fest. Men det finns idag väldigt många olika modeller och tillverkare av just sminkspeglar och tyvärr är det många av dem som snabbt går sönder, inte har rätt ljusstyrka eller dålig kvalité på spegel och hållbarheten överlag. 

Därför vill vi varmt rekommendera den sensorstyrda sminkspegeln från Simplyhuman som går att beställa via mikadesign.se, det är en stor favorit hos många välkända influencers och artister idag. Den kan gå från 100 till 800 lux genom en enkel touch på spegelns baksida och har också 5x förstoring för de fina detaljerna vid ögon, ögonbryn, läppar och överallt där man behöver kunna se lite extra bra. 

Beställ en sminkspegel som håller

Som vi nämner ovan är det tyvärr många sminkspeglar som är bra till en början men som efter ett tag tappar i ljusstyrka eller att lamporna helt enkelt går sönder. Detta bekymmer slipper man helt med denna sminkspegel då den enkelt laddas via USB-kabel och håller i år efter år utan att någonsin ändra max eller minimumstyrka. Så beställ den redan idag och betala antingen direkt eller dela upp enkelt via faktura så att också ni kan sitta och sminka er som riktiga proffs med ett perfekt resultat varje gång.